Strafrecht
Strafrecht omhelst alle dossiers omtrent misdrijven waarvoor een straf wordt uitgesproken door de rechter. Dit is een zeer brede tak van het recht en dient erg nauwkeurig aangepakt te worden.

Strafrecht

Strafrecht omhelst alle dossiers omtrent misdrijven waarvoor een straf wordt uitgesproken door de rechter. Dit is een zeer brede tak van het recht en dient erg nauwkeurig aangepakt te worden. Advocatenkantoor Schillebeeks beschikt over een getuigschrift cassatie in strafzaken. Ook voor strafrechtelijke zaken in cassatie kunt u dus geholpen worden door ons.

Zowel slachtoffers als beklaagden kunnen bij Advocatenkantoor Schillebeeks rekenen op advies en verdediging. We ondersteunen u doorheen heel de procedure, van het politieverhoor tot de eventuele verdere opvolging in beroep en tijdens de strafuitvoering. Ook tijdens de voorlopige hechtenis kunt u op ons een beroep doen.

Fonds voor slachtoffers van opzettelijke gewelddaden

Slachtoffers in strafrechtelijke dossiers helpen we wanneer nodig ook bij de aanvraag bij het fonds voor slachtoffers van opzettelijke gewelddaden. Dit fonds zorgt voor een schadevergoeding wanneer de dader onbekend of onvermogend is. Neem voor meer info zeker contact op via telefoon of ons contactformulier.

Advocaat strafrecht nodig?

Wij hebben de nodige ervaring, expertise en aanpak om uw doelstellingen te behalen voor de rechtbank.

contacteer ons