Over mezelf
Advocatenkantoor Schillebeeks werd opgericht door Karen Schillebeeks, een advocate met een moderne kijk op juridische dienstverlening. "Naast een grondige kennis van elk dossier is een persoonlijke aanpak onmisbaar voor een goede juridische dienstverlening".

Over mezelf

In 2014 studeerde Karen af aan de KU Leuven, waarna ze een bijzondere opleiding tot gespecialiseerd jeugdadvocaat volgde. Naast gespecialiseerd jeugdadvocaat is ze ook houder van het getuigschrift cassatie in strafzaken.

Ze richtte Advocatenkantoor Schillebeeks op in 2016, tijdens haar stage als advocate. Ze kreeg de kans om ervaring op te doen als advocate op haar stageplaats terwijl ze het ondernemersleven leerde kennen in haar eigen advocatenkantoor in Zonhoven, Limburg.

"Jeugdrecht heeft me altijd aangesproken. Een minderjarige juridisch verdedigen is een belangrijke taak, maar die doe ik met veel plezier en volle overtuiging".


Advocatenkantoor Schillebeeks is opgericht met een eigentijdse, duidelijke visie. Iedereen moet advies en verdediging kunnen krijgen

  • Op een persoonlijke manier
  • Met duidelijke afspraken
  • In klare taal
  • Met een perfecte dossieropvolging

De persoonlijke aanpak wordt bij Advocatenkantoor Schillebeeks extra in de verf gezet. Anno 2019 hebben te veel cliënten van het gevoel dat ze een nummertje zijn. Hier wil Advocatenkantoor Schillebeeks zich onderscheiden door elk dossier en elk contact op een persoonlijke manier te behandelen.

Naast een persoonlijke aanpak moet er ook voldoende flexibiliteit zijn. Kunt u niet langskomen tijdens de openingsuren? Dan kunnen we een avondconsultatie inplannen op afspraak. Voor dringende gevallen zijn consultaties in het weekend ook mogelijk.

Persoonlijk juridisch advies nodig?

Maak een afspraak via het contactformulier

contacteer ons