Contractenrecht
Lang niet iedereen leest contracten voordat ze deze ondertekenen. Dit kan echter leiden tot onenigheden en conflicten. Daarom is het een goed idee om deskundig advies in te winnen bij het opstellen of ondertekenen van een contract.

Contractenrecht

Contractenrecht (ook wel verbintenissenrecht) gaat over alle contractuele geschillen. Het is dus logisch dat dit een zeer brede tak van het recht is. Contracten zijn meestal opgesteld in een zeer juridische stijl. Iedereen moet wel eens een contract tekenen, maar wie zo'n contract helemaal leest, heeft er vaak toch een hele klus aan om alles goed te begrijpen. Daarom is het advies en de ondersteuning van een advocaat contractenrecht zeker een goed idee bij het opstellen, ondertekenen of (laten) uitvoeren van het contract.

We bekijken uw persoonlijke situatie en adviseren u deskundig over hoe u uw doelstelling het beste kunt behalen. We helpen u ook met het opstellen en nalezen van contracten, zodat u perfect weet wat er juist in staat en nooit voor verrassingen komt te staan.

Vragen of bedenkingen bij een contract of de naleving ervan? Of wilt u deskundig advies bij het opstellen van een contract?
Neem contact op of maak een afspraak met ons in Zonhoven, Limburg.

Consumentenrecht

Consumentenrecht sluit nauw aan bij contractenrecht. Het gaat over alle geschillen waarin u de consument bent.

Enkel voorbeelden van dossiers binnen het consumentenrecht zijn

  • Koop opzeggen
  • Gebreken aan een gekocht product
  • Garantie(voorwaarden)
  • Onduidelijke bepalingen in de algemene voorwaarden

Wilt u meer informatie over consumentenrecht?
Neem dan contact met ons op.

Advocaat contractenrecht nodig?

Neem contact op of neem een afspraak.
We adviseren en helpen u graag bij het opstellen en begrijpen van een contract.

contacteer ons